call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co., Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mel: eva@newsunlight.net
Kategori produk
Batu bersalut logam atap dan aksesori yang popular dan panas menjual di Kingston Dominica, Jamaica. Batu bersalut logam bumbung jubin ialah penggunaan teknologi tinggi pengeluaran, hebat anticorrosion keluli tergalvani sebagai substrat, dengan cuaca kuat damar akrilik sebagai pelekat, untuk warna semula jadi basalt keping batu kelikir untuk lapisan permukaan yang bahan kanan bumbung baru. Kerana tahan lama dan cantik, ringan, perlindungan alam sekitar, dalam beberapa tahun kebelakangan telah menjadi arus perdana produk Antarabangsa atap. Syarikat kami adalah komited untuk R dan D dan pengeluaran Reka bentuk adalah bahan-bahan yang indah, canggih, berkualiti yang cemerlang batu bersalut logam bumbung jubin produk, pelanggan dalam dan luar negeri untuk menyediakan cantik, tahan lasak, selamat, mesra alam sistem bumbung yang bertaraf dunia. Jubin batu bersalut logam atap terpakai dalam projek bumbung segala macam gaya dan struktur bagi struktur kayu, struktur keluli, konkrit struktur) cerun bumbung bangunan, juga terpakai kepada kedua-dua pembinaan flat perubahan cerun bumbung lama kerja-kerja pengubahsuaian dan bangunan Kejuruteraan lain dan hiasan tempatan.
  • Batu bersalut logam bumbung Aksesori jubin
   Hubungi sekarang

   Batu bersalut logam bumbung Aksesori jubin

   Jubin bumbung logam bersalut batu yang digunakan dalam projek bumbung semua jenis gaya dan struktur struktur kayu, struktur keluli, struktur konkrit) cerun bumbung bangunan, juga digunakan untuk kedua-dua pembinaan lereng perubahan rata, pengubahsuaian bumbung lama dan...Lebih
Dalian baru cahaya matahari bangunan bahan Co, Ltd adalah salah satu aksesori China terkemuka pengeluar jubin bumbung dan pembekal, dan juga, kami adalah sebuah syarikat profesional dan kilang, dialu-alukan untuk membeli aksesori jubin bumbung dan produk borong yang murah dari harga yang rendah kami.
Hubungi Kami
Address:ADD: TIDAK 9, Jalan Hengfeng, Bandar Shishan, Nanhai Zone, Foshan City, Wilayah Guangdong, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co., Ltd